Diensten

Bouwkundigbureau DENNIS is een bouwkundig teken- en adviesbureau met een uitgebreid track record in particuliere woonhuizen en tekenwerk voor Houten Skeletbouw (HSB).

De toekomst in de bouw lijkt het 3D ontwerp te zijn. Voor architectonische visualisaties wordt er al veelvuldig gebruik van gemaakt. Tijdens de ontwerpfase komen de mogelijkheden die 3D digitaal ontwerp biedt goed van pas. De ruimtelijke werking van een gebouw is met een 3D tekening vele malen sneller duidelijk, dan met een 2D tekening. Daardoor verbetert de communicatie over een gebouw. Bouwkundig bureau DENNIS heeft als één van de eerste bouwkundige bureaus in de regio besloten, 3D tekenwerk aan te bieden.

In de bouwsector wordt het belang van het Builiding Information Model (BIM) al breed erkend. BIM wordt de toekomst voor de gehele bouwkolom. Het toepassen van BIM is geen doel op zichzelf. BIM is een methode, een proces en een hulpmiddel om op efficiënte wijze met diverse partijen samen te werken. Daarom maak bouwkundigbureau DENNIS per project de afweging of BIM toegevoegde waarde heeft. 

Samenvattend biedt Bouwkundigbureau DENNIS de volgende diensten aan:

  • Ontwerpen en werktekeningen voor particuliere woonhuizen*
  • Ontwerpen en werktekeningen voor verbouwingen van particuliere woonhuizen*
  • Bouwvergunningsaanvragen
  • Werktekeningen voor Houten Skeletbouw (HSB)*
  • Bouwkundige adviezen.

* Het tekenwerk kan in 2D en 3D verzorgd worden en kan worden uitgevoerd conform de Building Information Model (BIM) methodiek.

Voor voorbeelden van onze producten en diensten kunt u een kijkje nemen bij de projecten op deze website. Natuurlijk kunt u ook ten alle tijde contact met ons opnemen.

Nieuwbouw Golfclubhuis 't Woold (Asten-Heusden)

> Bekijk het project

Laatste nieuws

> Bekijk alle nieuws

Telefoon:

0492-542268

Adres:

Kolkbeemden 4
5706 NR Helmond

Created by OJO Communications