Over Dennis

Bouwkundig bureau DENNIS is op 1 augustus 2007 opgericht door Dennis van den Heuvel. Het bureau heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in particuliere woonhuizen en het tekenwerk voor Houten Skeletbouw (HSB). 

Dennis is na zijn opleiding bouwkunde begonnen bij een architectenbureau in Mierlo. Hier is hij doorgegroeid naar een gelieerde onderneming, die zich richtte op luxueuze villa's in Nederland en België. Vandaar is Dennis zijn ervaring uit gaan breiden naar de grootzakelijke markt, bij een projectontwikkelaar.

De droom om een eigen bedrijf bleef bestaan en in 2007 hebben Dennis en zijn vrouw de sprong gewaagd. Eerst parttime, maar algauw werd het zo druk dat Dennis zijn baan op heeft gezegd en fulltime voor het ondernemersschap is gegaan. Dit bevalt nog steeds erg goed. De klanten van bouwkundigbureau DENNIS kunnen rekenen op persoonlijke service, kwaliteit en creativiteit. 

Optimale dienstverlening, aangepast aan uw wensen. Altijd en overal, bij grote maar ook bij kleine projecten, staat de opdrachtgever bij ons centraal. Door deze manier van werken hebben wij inmiddels veel tevreden klanten in ons bestand.

Neem gerust een kijkje op deze website, zodat u meer het dienstenpakket te weten kunt komen. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Laatste nieuws

> Bekijk alle nieuws

Telefoon:

0492-542268

Adres:

Kolkbeemden 4
5706 NR Helmond

Created by OJO Communications